Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Extrém tippek az öncsúnyításra

 

Ez a cikk azoknak szól, akik nem a szép külső és/vagy az egészséges életmód hívei, hanem olyan emberek, akik nem rettennek vissza a rondaságtól sem!
Kifejezetten szeretnek eltérni az átlagtól, sőt erre kényszeresen vagy tudatosan törekszenek.
Ebben a cikkben nem az a kérdés, hogy miként maradjunk fiatalok még 50-en túl is üde arcbőrrel és szépen ápolt külsővel, hanem az, hogy miként öregedhetünk már huszonévesen is átlag nyugdíjas kinézetűvé, vagy hogyan tegyünk szert olyasmire, ami ellen mások küzdenek, mint pl. a táskás szem és ráncos bőr. A cikkben egy életre való elcsúfításra is adok tippeket.

I.: Arc eltorzítása

1. Tipp: alkalmi rusnyaság:

ronda-smink.jpg

 

Ez a legegyszerűbb változat, de sajnos nem maradandó.

Mázoljuk ki magunkat valami rémületesen rondára és menjünk ki vele az utcára! A hatás nem marad el, csak figyelni kell embertársaink arcát!

2. Maradandó rusnyaság elhanyagolással

apolatlan.jpg


Ehhez előny, ha valaki eleve nem születik szépnek. Ezt aztán fokozhatja azzal, hogy egész életében kerüli a tükörrel való szembesülést, továbbá nem ismeri a következő szavak jelentését: fésű, fogkefe, fogorvos, testápolás.

3. Arctetoválás - arctorzítás implantátummal
 

arctetovalas.jpgAki nem születik eleve csúnyának, az se keseredjen el! Tetoválással és implantátummal is el lehet torzítani az arcot, akár egy életre is! A hatás leírhatatlan. A velünk szemközt jövő másik ember akár egy lámpaoszlopnak is nekimehet, annyira kiakadhat. Nem kell aggódni az esetleges kitaszítottság miatt sem, mert mindig akadnak, akik ezt a művészeti irányzatot lelkesen támogatják. Csak fel kell tölpircing.jpgteni egy arcképet a facebookra és 100-ból 98 leszóló közt mindig akad 2, akik kifejtik, hogy ez egy önmegvalósítás és minden tetkónak története van. Nosza, írjunk képregényt a fejünkre! Az implantátumok csak fokozzák az önkifejezést. Mint a Hellraiser című film démonjai.

 

 

 

 

II. Bőrelváltozások előidézése, bőröregítés:

1. Kialvatlanság

kialvatlansag.jpg

 

Legegyszerűbb bőröregítő eljárás, ha keveset alszunk, kevés vizet iszunk és nem használunk testápoló krémeket. Így a bőrünknek esélye sincs sem a kipihenésre, sem a regenerálódásra, sem a hidratálódásra.
gyerekpoz.jpgAz erre való életmódot legkorábban tinédzserkorban lehet elkezdeni, mert gyerekkorban a szülök többsége felügyel, hogy a gyermek időben ágyba kerüljön és eleget, főleg megfelelően táplálkozzon és igyon. Bár az erre való edzést a pózolással és idősebbnek tetsző fotók közösségi oldalakra való feltöltésével mér gyermekkortól kezdve lehet gyakorolni.

Tinédzserkortól kezdve viszont a szülök elalvása után lehet éjjel a interneten lógni, ennél fogva 8 óra helyett csak napi 4-et, vagy még kevesebbet aludni.
Másnap utolsó pillanatban felkelni és lehetőleg mosdás, fésülködés és reggeli nélkül elrohanni az iskolába. Lányok aztán levehetik a WC-ben a sapkát, napszemüveget, és sűrű vastag sminkkel takarhatják el a még ki nem forrt félkész tinismink.jpgállapotot. Sosmink-nelkul.jpgkat segít, ha ezt a sminket soha nem mossuk le, csak mindig újramázoljuk, mint a kerítést.

Ìgy már huszonéves korunk elején szép formás szarkalábaink lehetnek a szemünk körül, sápadt, mitesszeres, gyulladásos lehet a bőrünk állandó jelleggel, amihez természetesen karikás szem társul. Már huszonévesen! Pedig ez a módszer még csak a legenyhébb kúrák egyike!
Smink nélkül harmincas évek elején.

 

 


2. Bőröregítés szoláriummal vagy helytelen napozással

napozas.jpgA kettő közül a helytelen napozást már kisgyerekkorban el lehet kezdeni, ha sikerül ehhez elég felelőtlen szülőket kifognunk. Ezek a szülök azok, akik a napon süttetik a csecsemőt, délidőben engedik ki pucér kisgyereküket a vízpartra homokozni, vagy fürödni az udvar közepén álló pancsolóban.
Ha nem sikerült ilyen szülőket kifogni, akkor mi magunk ezzel akkor kezdhetünk kísérletezni, ha már nem tudnak ránk a szüleink eléggé felügyelni.

 

szoli4.jpgA szolárium és annak csodás hatásai inkább nagykorúaknak való, vagy azoknak, akiknek édesanyja beleegyezőleg társul az ilyen manőverekbe. Szerencsére ma már az idősebb korosztály is nyitott arra, hogy természetes szépségét felcserélje az extrém bőrrongálásra és egészségkárosításra, ezért egyre több a szoli mami is. Ha még nem mamik, akkor is annak fognak kinézni rövid időn belül, hiszen erre való a szolárium.

szoli1.jpgszoli3.jpgszoli2.jpg

 

 

 

 

 

 

Emellett a fehér ember egy új változatát is képes előállítani, az afro-szolárt, aki születési anyakönyv szerint fehérbőrű, de ránézésre már több, mint barna. Mindegy ki mit állít, a lényeg az, hogy ezek a grillcsirkék nagyon szépnek látják magukat. Vigyázat, a szoláriumért fizetni is kell! De kinek ne érné meg, hogy színe természetellenes lesz, bőre pedig 1 év alatt akár 5-8 évet is öregedhet!

 

solarium-300x187.jpg

 


 

III. Bőröregítés és rongálás egészségkárosítással egybekötve.

 

Na ez már valami! Nem csak a bőrt öregítjük és károsítjuk, hanem közben az egész szervezetünket, sőt a pszichénket is! Persze ezek már nem egy-két napos kúrák, hanem hosszas tréningek, amelyek gyakran egész életen át tartanak. De nyugi! A legtöbb esetben az öregedés már nagyon korán elkezdődik, így az élettartam is jelentősen csökken!

Táplálkozási zavarokkal történő testformálás:

1. Anorexia:
anorexia.jpgEzzel a kúrával olyan csodálatos külsőnk lesz, mint egy csontváznak, akire ruhákat aggatnak. Ezt a látványt az anorexiások szépségesnek, szexinek és modellszerűnek tartják, ezért soha nem hiszik el, ha valaki azt mondja, hogy soványak, sokkal inkább elhiszik a kiálló csontjainkra, hogy háj. Szorgalmasan diétáznak citromhéjon, virágszirmokon és vízen élve. Ha valamit véletlenül megesznek az éhenhalás előtti ösztönös reakciónkban, azt igyekeznek önhányatással azonnal visszahozni. Legtöbb barátnőjük tinédzserkorban ugyanígy tesz, és mást sem hallanak egymástól, hogy mások, akik jaj de undorítóan kövérek (a természetesen egészséges testsúlyukkal), miért jönnek be jobban a másik nemnek. Mert ez érthetetlen. Hiszen mindenből a fogyókúrás tippek folynak, mindenki úgy akar kinézni, mint egy Barbie-baba. Vagy még vékonyabban. Még a kifutóra is csak az ilyen "soványan szép" modellek kerülnek. Igaz, sokan ott halnak meg az anorexiától, de legalább megérte, nem? Egy biztos: az anorexia tartós és kezeletlen állapota biztosítja, hogy soha nem fogja őket, mint anyát csecsemősírás zavarni és soha nem fognak megöregedni - ugyanis - időben beavatkozó orvosi segítség nélkül - nagyon fiatalon kell távozniuk az élők sorából.

2. Túlsúly, ami nem aggaszt.
kover.jpgAzaz: zabáld magad Jabbává és ne törődj vele!
Lehetsz 400 kilósan is boldog és híres, mert kövérségedet bulvárlapok fogják cikkezni, mint szenzációt vagy orvosi rovatok, mint a túlsúly ártalmait.
Ezt az extrém külsőt is el lehet érni pár év alatt, csak egy speciális McDonald’s diéta kell hozzá napi sok repetával. Amerikában már kipróbált és bejáratott módszer! Sok ember túlsúlyos és nem érdekli! Ellenkezőleg! Magukat több számmal kisebb ruhákba préselve szinte szándékosan sokkolják a többieket az életmód követésére! Ez a módszer nem ráncosít, nem öregít látványosan, viszont annyi egészségügyi problémát okoz, ami szintén hozzásegíthet ahhoz, hogy soha ne öregedjünk meg!

III.: Függőséggel egybekötött bőröregítés+ egészségkárosítás.

 

Egyre jobb módszerek! Ezekhez a kúrákhoz bizonyos élvezeti cikkek -rossz nyelvek szerint tudatmódosító függőséget okozó mérgek - szükségesek, de kit érdekel? Lényeg a cél megvalósítása, hogy gyorsan öregedjünk és ne legyen gondunk a nyugdíjra!

1. Dohányzás: Minden szál a szép sárga ráncos bőrért!

 

dohanyzas--6-.jpg

 

dohanyzas_no_smoke.jpgA dohányzás olyan kúra, amelyet szerencsésebb jelentkezők már magzatkorban elkezdhetnek a dohányzó édesanyjuk segítségével.
Ha a mama nagyon erős láncdohányos, akkor a jelentkező 16370_veteles.jpgsajnos kiesik.. szó szerint, mivel annyira idő előtt és kis súllyal jön világra, hogy nincs esélye a kúrát tovább folytatni. Ha mégis túlélné a magzatkor első 7 hónapját, akkor kis súllyal világra jöhet és folytathatja a kúrát, mint passzív dohányos csecsemő. Minden esélye meglesz rá, hogy később maga is dohányos legyen.
Ha mégsem dohányzó szülőket fogott ki, akkor is rá lehet szokni, akár már kisgyerekkorban is. cigizo-bebi.jpgDe iskoláskortól kezdve bármikor. Hiszen a dohányzás ténye teszi a 10-12 éves gyermekeket egyszerre vagány kamasszá első ránézésre. Aztán ki akar gyermek lenni és életkorának megfelelően játszani meg viselkedni, mikor eljátszhatja a vagány kamaszt is? A cigaretta pénz, normális helyeken nem is vásárolhat 18 éven aluli személy, de a gyermeki lelemény és az eladók felelőtlensége mindig hagy kiskapukat ennek megoldására. A szülök meg vagy annyira dohányoznak, hogy nem érzik gyermekükön a cigiszagot, vagy elhiszik neki, hogy a tanárnő pöfékelt fölötte a korrepetálás alatt.

fogak.jpgA dohányzás aztán a rá szánt évek és cigarettamennyiség arányábancigis-keze.jpg a bőrnek eredeti sápadt-sárgás színt kölcsönöznek, egyre mélyülő ráncokkal. Már 30 éves alanyról sem lehet megállapítani, hogy 50-en innen vagy túl van. Ehhez a dizájnhoz a cigaretta hozzáigazítja a fogak, az ujjak és a tüdő színét is szép sárgára, sárgásbarnára. Lehet minden nap krákogni, köhögni, még kórházba is kerülhet, ahol tüdőgondozzák. Itt sajnos szigorú szabályok vannak a dohányzásra vonatkozólag, de van aki ezt is ki tudja játszani. Addig szív, amíg meg nem szívja, mert ugye a láncdohányosnak sem kell a nyugdíjára várakozni.

dohanyzas.jpg 


2. Alkohol - arcdeformálás tudatmódosítással

 

alkohol.jpg

Még jobb egy fokkal, mint a dohányzás! Ezt ugyanis már a fogantatás előtt meg lehet tiniparty.jpgkezdeni! Mostanság egyre több bébi lát napvilágot, akinek tinédzser mamája önként jelentkezik az alkoholkúrás testleépítő- és tudatleépítő programra. Sokuk köztük még általános iskolás, de egy kis smink meg parti-ruci és máris nyomulhat az állítólag szintén 18 éven felülieknek nyitva tartó éjszakai partikra. Itt aztán annyi annyi alkoholt fogyaszt, ami csak ki nem jön belőle, aztán azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány, azt meg pláne nem, hogy ki az apja az ott bekövetkezett terhessége gyümölcsének. Egy ideig okos fejjel elhiszi a barátnőinek, hogy nem lehet terhes, aztán kénytelen megtartani a babát, mert kifut az abortuszidőből. smokebooze.jpgPersze ez is buli, mert lehet partirucis fotókat csinálni bébipocakkal. A gyermek megszületik, anyuka meg otthon folytatja a partizást, mert gyerekkel nem engedik be. Eközben szülei a pedagógusokra, a gyermek- és fiatalkorúakat beengedő klubra meg a baráti társaságra mutogatnak, mint felelősre, azok meg vissza rájuk. Tehát a dolog működik! Lehet kezdeni a kúrát gyerekkortól, még akkor is, ha hivatalosan állítólag tilos és fokozottan ellenőrzött.

 

gyerek-itatasa.jpgHa az ember csecsemő, mindent elfogad, amit a szüleitől enni-inni kap. Okos szülök így rászoktatják az alkoholra a bébit, de még meg is osztják a bölcsességüket a neten a többi szülővel. Nyilván nevelési tanácsadás egymás közt.

A fiatalokat már nem kell szoktatni, mert úgy nyomulnak erre a csodaszerre, mint a rovarok a cukros vízre. Hiszen az alkohol nagyon jó buli! Az ember csupa olyan dolgot képes tőle alakítani, amire alkohol nélkül még rémálmában sem gondolna. Amire emlékszik... amire meg nem emlékszik, arról vicces fotókat készítenek a barátaik és feltöltik a netre, hagy nézze mindenki, milyen vicces.

reszeg3.jpgreszeg-nok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a fotók, aztán nyilván jelentősen felfelé íveltetik a képen szereplő emberek további karrierjét a leendő munkahelyükön, vagy rengeteg protekciót biztosítanak ahhoz, hogy épp a jelölt nyerjen felvételt a továbbtanulásra. Nagyon megéri tehát a kúra! Nem is értem, miként hagyhattam ki az alkoholfogyasztást eddigi egész életemből!

alkoholista.jpgPersze ez a kúra kitartó gyakorlása szépen ráíródik az arcra is. non-alcoholic.jpgNem ráncos lesz. Ellenkezőleg! Püffedt kerek arc, piros színben, ami egyre tartósabban marad. A szem állandó jelleggel táskás lesz, a tekintet pedig kifejezéstelen, idővel teljesen butává válik az alany nézése. Nem véletlen, hiszen ilyen stádiumban már az agysejtek is rohamosan pusztulnak. 

rhinophyma.jpg

Az orr egyre kerekebb, nagyobb és vörösebb lesz. Végül az egész arc vörössé válik a beszakadó kis vérerektől és kész a csodás természetes make-up, amiért az illető annyi éven át kitartóan kúrázott. Ha szerencséje van ekkor már legalább 70 évesnek néz ki, holott még 40 sincs.

alcoholic.jpeg

 

 

3. Drog: Teljes leépülés a lehető leggyorsabb idő alatt!

drog_net.jpg

 

drog2.jpgEhhez aztán tényleg elég néhány év, de sajnos nagyon drága a kúra. Mert a drog még mindig tiltott szer, amely használatát a törvény bünteti. De aki ebben a kúrában részt vesz, az mindig megtalálja a lehetőségek tárházát, meg azt a módszert, amivel erre pénzt tud szerezni.
Ennek a kúrának a kivitelezése napi rendes adag fogyasztása mellett gyakran 1 éven belül jelentősen észrevehető elváltozásokat okoz. Tehát látványos a siker!
Közben a tudat is fokozatosan leépül, és a kúrázó többé nem érzi a világ fájdalmait, a problémákat és a fizikai leépülés hátrányait. Kivéve, ha elfogy a csodapirula/anyag, mert akkor viszont halmozottan érzi. Ez viszont növeli a kreativitást, mert rá kell jönnie, hogy miként tud egyre romló egészségi állapota mellett is olyan pénzszerző tevékenységeket folytatni, amiből állja a kúra költségeit állja.

fogyatekossag-drog-miatt.jpg

Ha valaki drogfüggőként vállal gyermeket, az sikeresen lenullázhatja a születendő gyermek IQ-ját is.
De önmaga is egyre jobban a nullára kerül, mert a varázslatos kúra drasztikus külső beavatkozás nélkül életfogytiglan tart. Az élet pedig nagyon gyors elfogy a kúra hatására.

Néhány éven belül már olyan arcokat lehet belőle kihozni, ami csak híres hollywoodi maszkmestereknek sikerülhet! Pl.: teljesen igazinak tűnő vámpír, járkáló élőhalott vagy egyenesen zombi.

drog.jpgdrog1.jpg

 

 

 

 

oregites.jpg

heroin_vampir.jpg

 

 

 

 

 

 

De nem szabad ezt a gyors és tökéletes sikerélményt a kúrán részt vevőktől irigyelnünk, hiszen nem sokkal élik túl a bekövetkezett teljesítményt.

IV. Orvosi beavatkozást igénylő öncsúnyítás

hajfestek.jpg
Ez pedig egy olyan eljárás, amit a jónép félrevezetése céljából szépészeti beavatkozásnak hívnak. Közben meg nem is, mert az illető alany a végén nem szebb lesz, hanem jóval rusnyább.
Az eljárást már a középkorban is alkalmazták, de akkor még büntetés céljából és altatás nélkül. Pl.: levágták az emberek fülét, orrát, lábujjait, megvakították őket. Ma ezért az emberek önként fizetnek. A megvakulás grátisz. Azt még otthon is el lehet érni egy allergiát kiváltó hajfestékkel.
 
 
 
De lássuk ezen szépészeti beavatkozások eredményeit:

algaevo-szaj.jpg


A képek önmagukért beszélnek. A sebész keze nyomán létrejövő műalkotásokat joggal nevezhetjük démoninak. Ehhez hasonló teremtménnyel csak szerencsés meseszereplők találkozhattak eddig, mint pl. Jancsi és Juliska a mézeskalács-házikóban, vagy a királyfi, aki legyőzte a sárkányt. Mi pedig akár az utcán is találkozhatunk velük. Személyesen, élőben. El kell ismernünk a bátorságukat, hiszen rengeteg pénzt áldoztak erre, hogy ennyire tökéletesen rusnyák lehessenek!
rem1.jpg tapadokorong.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
rem3.jpgremseg.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mert mi is lenne a Földön élőhalottak, koravén tinik, negyvenes aggastyánok vagy botoxbanyák nélkül? Szürkeség, unalom, egyhangúság. Mindenki jól nézne ki, egészségesebb lenne a környezeti ártalmak dacára is, és főleg elégedett, derűs, boldog.
 
 
Rengetegen megérnék a nyugdíjas kort és kb. így néznének ki 70 évesen is, mint ez a kedves nyugdíjas néni, aki bőven letagadhatná a korát.
70-eves.jpg

  És akkor mivé válna a világ???

 

 
 

 

ProfilképArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 201629
Hónap: 736
Nap: 25